--
klorinade en tisha till martina i bday present!

343


dödade min icke fungerande symaskin idag
godjävlajul

kul jul
här är en bild på hur det skulle se ut om solen och jag skulle ta en beZt fRiEnds-bild tillsammanshär är en bild på hur jag skulle se ut underifrån om jag hade underbettoch här är en bild där jag sitter och gapar för att det ska se ut som att jag säger någonting, men jag lyckas naturligtvis inte och jag skäms så mycket över det så jag var tvungen att titta bort när jag tog bilden för jag vågar inte se er i ögonen.

ville bara säga god jul och jag har haft en asjobbig morgon haha har så jävla ont i magen för jag åt upp nästan en hel aladdinask igårkväll. men gött vare! piz

bilubben

foton från när jag o min farsgubbe och lillesyster var på biludden o tjillabilduppgifter till skolan

Allting började med ett substantiv (den här har jag laddat upp förr)........ clown var mittSedan skulle man skriva upp saker som representerar vad en clown är (tex ska skapa glädje och skratt) och sen  skrva motsatserna till dom sakerna och måla en bild till det.sen en total motsats till clown det vill säga en riktigt stel person, då fick det bli en domare. som inte är klar. alls.sist men inte minst så skulle man lägga ihop de två sista bilder man ritade till en bild (det vill säga den sliskiga clownen och domaren)ska du inte suga farbrorns snopp då lilla flicka?????sjunga lite i mikrofonen bara????du vill väl inte hamna i fängelset lilla flickebarnELLER HUR?!?

bajs

köpte tre tallrikar igår som jag målade pådom här ska mor min få

halsbandtvå ben i lera som stelnar i ugnenmåla

insperation från carolines mode, bara det är gratis är bra hööhh

ny bildhejdå till den där badboyenoch hej till denna

klorinade plan b

ritade av honomklorintexten blev ju mest fail för tröjan var blötoch så blev det
men den  blev rätt äcklig asså

---på den här bilden så ligger jag i min säng, raklång och tittar på film på min dator som står vid fotändan av min säng
stor dator jag har

knappar

så långt hann jag idag. ska fortsätta imorgon, nu måste jag sova.


skojjj

i fredags hade jag matteprov så i torsdagskväll så pluggade jag riktigt mycket. innan jag skulle suZZa skrev jag mina "uträkningar" på en lapp (2+4=9 osv) och gick in till mamma, helt seriös, och frågade om hon kunde hjälpa mig att plugga genom att förhöra mig på de där tre talen så jag skulle komma ihåg dom, och jag hade skrivit svaren för att underlätta för henne när hon förhörde.
mamma skrattade sönder och nästa morgon låg den här lappen på köksbordet:mamma<3

RSS 2.0