systra


tog fram en rulle porträtt på systran idag, men hann bara vara i mörkrummet så länge att endast fyra bilder togs fram. det är de här ovan

jag tecknar----tröttnat som fan på 1800-talet möter samtiden-temat, efter tre dagar
kontrasten jag vill få fram blev inte lika stark som jag trodde

pungpungbajsnnnlöööhh

jag tecknar---
denna ritade jag igårnatt. underbara kvällstid, igårnatt var en bra tid. mitt intressse för att teckna har kommit över mig som en tsunami och det är det enda jag vill göra nu igen!

kontraster hörrni, det har jag fattat ett tycke för. så denna, samt den i inlägget under, är 1800-talets porträtt som möter samtiden, tolkat av mig.


om ni undrar varför jag uppdaterar så mycket så är det för att jag har avaktiverat mitt konto på facebook hahahhaahha..... dör sakta..... ska se hur länge jag pallar att vara utan facebook.

vet inte varifrån jag fick det, men jag fick för mig att om någon försvinner från facebook så saknar man den personen hemskt mycket hahaha... avaktiverade skiten i söndags och resterande tid den dagen satt jag och tittade på mobilen kinda like this toby meme:


och väntade på alla samtal och sms jag skulle få efter detta drastiska avaktiverande. de förväntade sms såg i huvudet ungefär ut såhär: "vaaa kom tillbaka till facebook!!½!!:(:'((<33333guman<3333333333 plz" och "din facebook är bäst du är bäst jag tror jag älskar dig".


men nä.
ingen har nog ens märkt mitt avaktiverandet.

än.

jag tecknar--mina två senaste bilder jag tecknat

fredz

skulderblad


skydivingnågon har blivit indroducerad för windows movie maker och fipplat med övergångarna liiiite för mycket (vid 1.30 min-snåret kommer the good parts) men vissa delar i klippet är så otroligt vackra. vilken jävla frihet. det bränner i hjärtat på mig när jag ser det här, köttsår och skador, tårar och darr i underläpp. fan. tänk vilka vackra platser det finns. solnedgångens brännheta kulörer bränner i ögonen på mig och de drömiska molnen gör att jag pekar finger åt det gråa diset utanför mitt fönster som väller in över datorskärmen. jävla skit. jag vill hoppa fallskärm.

nattlampa pepeepepe
min nya softa "nattlampa"

m3
RSS 2.0